Системи за плаќање во казиното Fastpay

Системи за плаќање во казиното Fastpay Казиното „FastPay“ е најдоброто казино во однос на бројот на начините на плаќање. Ова казино има најширока листа на начини на плаќање, како за надополнување на сметка, така и за повлекување средства, вклучувајќи: Visa, MasterCard, Skrill, ecoPayz, Neteller, QIWI, пари Yandex, Webmoney, мобилна трговија, Алфа банка, Zimpler, Svyaznoy, Sofort , Neosurf, Paysafecard, Giropay, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, Bitcoin, руски картички. Таквиот број на средства за плаќање може лесно да ги задоволи потребите на апсолутно секој корисник (од корисници на банкарски картички и електронски паричници до корисници на криптовалути), без оглед на неговата геолокација.

Нема провизии и достапност на бонуси

Казиното „FastPay“ НЕ ПОЛНУВА провизија за надополнување/повлекување на средства, БЕЗ БЕЗ БИЛО од методот за надополнување/повлекување на средства. Во исто време, бонусите и враќањето на готовина им се достапни на играчите бонуси и враќање на готовина , без оглед на кој систем на плаќање користат.

Имајте предвид дека вашите плаќања се скоро моментални. На електронски паричници - во рок од 1-5 минути, на банкарски картички на Руската Федерација (1-5 минути), на картички на други земји - 2-3 банкарски дена.

Подетални информации за секој метод на депозит, условите за неговото кредитирање и ограничувањата може да се најдат подолу.

Системи за плаќање во казиното Fastpay

​​ Одете на веб-страницата на казиното Fastpay и добијте 100% бонус до 100USD/EURO, 400PLN, 0,02BTC и кое било други валути 0,5 ETH, 0,5BCH, 1LTC